Anti-Blemish Solutions Powder Makeup tegen glimmende huid

Geplaatst op: 24-09-2014

Anti-Blemish Solutions Powder Makeup tegen glimmende huid

Heb je snel last van een glimmende huid? Clinique introduceert Anti-Blemish Solutions Powder Makeup die je vette huid op ieder moment van de dag weer in balans brengt zodat je er de hele dag fris blijft uitzien zonder te glimmen.

Bestand tegen zweet en water

De Anti-Blemish Solutions Powder Makeup van Clinique biedt een transparante tot matige opbouwbare dekking met een natuurlijke matte finish en camoufleert de rode plekken en verkleuringen door puistjes. Het poeder droogt niet uit, is bestand tegen zweet en water en zorgt voor een frisse, vlekkeloze egale teint.

Met spiegeltje

De Anti-Blemish Solutions Powder Makeup is verpakt in een handig doosje met een spiegel en een sponsje die voorbehandeld is om bacteriële besmetting en irritatie van bestaande puistjes te voorkomen. Daarmee is deze poeder ook ideaal voor in je tas zodat je ook tussendoor je make-up kunt bijwerken.

Zes tinten

De Anti-Blemish Solutions Powder Makeup is verkrijgbaar in de volgende zes tinten: Ivory, Neutral,  Beige, Vanilla, Sand en Golden en is geschikt voor huidtypen 1, 2 en 3.


Consumentenadviesprijs

  • Clinique Anti-Blemish Solutions Powder Makeup  € 28,00. Verkrijgbaar vanaf eind oktober 2014.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief