Beste Kruidvat van Nederland 2015: Kruidvat Rotterdam Marinus Bolkplein

Geplaatst op: 05-11-2015

Beste Kruidvat van Nederland 2015: Kruidvat Rotterdam Marinus Bolkplein

Tijdens de jaarlijkse landelijke Kruidvat Winkelwedstrijd is het filiaal aan het Marinus Bolkplein 26 in Rotterdam uitgeroepen tot ‘Beste Kruidvat van Nederland’.

London met hele team

De directieleden van Kruidvat, Johan Boeijenga, Paul Vissers en Ton Witteveen, verraste het nietsvermoedende winkelteam in hun winkel. Het winnende filiaal wint naast de felbegeerde titel ook een lang weekend naar London met het hele team. Natuurlijk worden de klanten ook niet vergeten want vanmorgen werden de eerste 100 klanten getrakteerd op een heerlijk vers gebakje.

Enthousiast en betrokken

De trotse filiaallmanager Marica Nujic: “Dit is echt fantastisch! We hebben een zeer enthousiast en betrokken team dat zich iedere dag voor 100 procent inzet. Ik ben ontzettend trots op dit resultaat en wat we samen hebben bereikt. Het is geweldig dat we dit met het hele team mogen gaan vieren tijdens de citytrip naar Londen". De directie van Kruidvat over het winnende filiaal: "Het zijn de medewerkers die het verschil maken bij al onze filialen. Hier bij Kruidvat Rotterdam laten ze zien waar het om gaat: passie in het werk, teamwork en betrokkenheid. En dat met veel plezier. Proficiat!”

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief