Betoverende Essie Herfst collectie 2014

Geplaatst op: 29-08-2014

Betoverende Essie Herfst collectie 2014

De nieuwe make-up collecties voor het najaar liggen al weer in de winkels. Essie heeft speciaal voor de herfst een prachtig herfstpalet met betoverende nagelkleuren samengesteld die je bij iedere outfit perfect kunt combineren.

Chique en gewaagd

Het herfstpalet bestaat uit een boeiende verzameling van complementaire tinten die prachtig bij elkaar passen, maar elk afzonderlijk ook geschikt zijn om een krachtig style statement te maken. De zes betoverende herfsttinten hebben een gewaagde, markante uitstraling en laten je hart ongetwijfeld sneller kloppen. Van kobaltblauw en mysterieus jadegroen tot verleidelijk rood, met deze tinten uit de herfstcollectie tover je je nagels om tot echte eyecatchers....

Zes prachtige herfsttinten

De herfst collectie van Essie bevat de volgende tinten:

  • Partner in crime - Pssst… deze romige pure chocoladebruine tint met een hintje mahonie dompelt je onder in mysterie.
  • Style cartel - Voor de sluwe vos, die precies weet hoe ze haar modegevoel tot uiting moet brengen met hulp van een krachtige kobaltblauwe manicure.
  • Dress to kilt - Ronduit gevaarlijk, deze verleidelijke rode tint. Rijp om te gebruiken, klaar om schuld te bekennen.
  • The perfect cover up - Onder die knusse buitenkant schuilt een berekend type: een intrigerende grijstint, met staalachtige ondertonen. Een briljante dekking als je under cover gaat. 
  • Fall in line - De boodschap is duidelijk als je deze mysterieuze, zijdeachtige jadegroene tint draagt: “het gebeurt zoals ik het wil”.
  • Take it outside - Zin om een relletje te schoppen? Met zo’n pittige taupe tint waarin een vleugje roze verstopt zit, weet je zeker dat jij als winnaar uit de bus komt. 

 

 

Consumentenadviesprijs

  • Essie nagellak per stuk € 9,99/13,5 ml

 

De Essie herfst collectie 2014 is verkrijgbaar vanaf half september.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief