Catrice en essence uitgebreid met nieuwe trendy make-up

Geplaatst op: 16-09-2014

Catrice en essence uitgebreid met nieuwe trendy make-up

Laat je verrassen bij Kruidvat met de nieuwste make-up in supertrendy kleuren en de nieuwe innovatieve producten van Catrice en essence.

De beautyschappen van deze merken worden de komende weken namelijk flink uitgebreid. Alle producten hebben een goede kwaliteit en zijn bovendien ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Volop keuze 

Het beautyschap van Catrice wordt de komende tijd uitgebreid met meer dan 130 producten waaronder een matt eyeshadow palette, diepzwarte poedereyeliner, wenkbrauwenfiller en gel, transparant serum voor de wimpers, mascara met verschillende borsteltjes en texturen, primer, nieuwe tinten lipstick en lipgloss, foundation en poeder met hyaluron en nagellakken in de nieuwste modetinten.

De extra grote, twee meter brede display komt te staan bij 138 Kruidvat filialen in Nederland en bij 53 filialen in België.

Exclusieve Display 

De komende zeven weken introduceert essence een derde display in het beautyschap met nog veel meer trendy make-up producten zoals nieuwe tinten superglanzende lipglosses en langhoudende lippenstiften, een nieuwe plump no clump mascara, thermo nagellak, concealer, oogschaduwpallet, een travel kit voor je vloeibare beauty producten en nog veel meer!

De 3-meter display komt exclusief te staan bij 83 Kruidvat filialen in Nederland en bij 27 filialen in België.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief