D.I.O. drogisterij Zuidwolde is "Beste D.I.O. van 2015"

Geplaatst op: 07-09-2015

D.I.O. drogisterij Zuidwolde is

Tijdens de jaarlijkse relatiedag afgelopen zondag 6 september in Diemen werden de winnaars van de ‘D.I.O. drogisterij van het jaar’ weer bekend gemaakt.

Drie verschillende regio’s

Dit jaar is deze prijs uitgereikt aan de beste D.I.O. drogisterijen van drie verschillende regio’s in Nederland; Noord-Nederland, Zuid-Nederland en Midden-Nederland. Daarnaast worden de beste nieuwkomer en de beste eigen winkel in het zonnetje gezet. Uit deze winnaars is uiteindelijk de overall winnaar van 2015 gekozen. 

De winnaars 

  • Beste nieuwkomer: D.I.O. drogisterij Zuidwolde in Zuidwolde
  • Beste eigen winkel: D.I.O. drogisterij Enkhuizen in Enkhuizen
  • Beste winkel van midden Nederland: D.I.O. drogisterij Vitaal in Den Hoorn
  • Beste winkel van Zuid-Nederland: D.I.O. drogisterij Drunen in Drunen  
  • Beste winkel van Noord-Nederland: D.I.O. drogisterij Mirjam in Groningen
  • Meest spectaculaire opening: D.I.O. drogisterij Westerwolde in Vlagtwedde

 

Overall winnaar van Nederland

De felbegeerde titel ‘D.I.O. drogisterij van het jaar’ is in de wacht gesleept door D.I.O. drogisterij Zuidwolde, tevens ook de beste nieuwkomer van dit jaar. De jury zei niet voor niets in koor: ‘Alles klopt gewoon aan deze winkel’. Het is niet alleen een feest om in deze drogisterij te winkelen, maar ook de kennis, kunde en oprechte interesse waarmee de klant wordt geholpen, is hartverwarmend. Op het gebied van vakkennis was de score zo goed als perfect. Het team van D.I.O. drogisterij Zuidwolde heeft, naast de wisselbeker, een cheque van €1000 ontvangen en de directie zal zoals ieder jaar, de winkel een zaterdag overnemen, zodat het team een hele dag op pad kan. Een welverdiende reclame voor deze hard werkende ondernemers!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief