Dirx Drogist

Dirx Drogist bestaat sinds 1963 en telt ruim 50 winkels. Dirx Drogist combineert de laagste prijzen met een goede service en adequate product- en vakkennis bij hun medewerkers.

Dirx Drogist is voor de vijfde keer op een rij in 2014 uitgeroepen tot winnaar ‘Beste Drogist van Nederland' bij de ABN AMRO verkiezing Beste Winkelketen van Nederland.

Uit onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond (februari 2014) blijkt dat Dirx Drogist opnieuw verreweg de goedkoopte drogist is van alle drogisterijen.

Dirx Drogist behoort tot de Dirk van den Broek Bedrijven. Naast Dirx maken ook Dirck III slijterijen, D-Reizen vakantiewinkels en Micazu deel uit van het familiebedrijf.

Overname door A.S. Watson

Op 21 januari 2015 heeft A.S. Watson aangekondigd dat ze alle 50 winkels van drogisterijketen Dirx en nog vijf te realiseren locaties over gaan nemen. De winkels van Dirx gaan verder onder de winkelformules van Kruidvat en Trekpleister.

Dirx Drogist in Barendrecht flink uitgebreid

08 Dec 2014 - De winkel van Dirx Drogist aan het Muziekplein in Barendrecht is onlangs compleet verbouwd en vernieuwd. Op woensdag 3 december werd het filiaal feestelijk heropend. » lees meer

Categorie : Dirx Drogist
Dirx Drogist voor 5e keer

17 Sep 2014 - Voor de 5e keer op een rij is Dirx Drogist ook dit jaar weer tijdens de jaarlijkse verkiezing van ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2014/2015 door de consument verkozen tot "Beste Drogist van Nederland" » lees meer

Categorie : Dirx Drogist
Dirx Drogist in Noordwijk compleet vernieuwd en uitgebreid

10 Sep 2014 - Consumenten kunnen vanaf donderdag 11 september ook bij Dirx Drogist aan de Kerkstraat 17 in Noordwijk terecht voor onder meer zelfzorghulpmiddelen, reformartikelen en babykleding. » lees meer

Categorie : Dirx Drogist
Schrijf u in voor de nieuwsbrief