Drogisterij examenbundels

Lijkt het je leuk om te werken in een drogisterij? Dan heb je minimaal het diploma verkoop in de drogisterij nodig. Wil je meer weten over de zelfzorg geneesmiddelen en adviseren? Dan is de cursus assistent drogist iets voor jou! Wil jij tenslotte graag zelfzorg geneesmiddelen adviseren aan klanten en toezicht houden dan moet je in het bezit zijn van de diploma drogist & zelfzorg 1 t/m 3.

Via Drogisterijnieuws.nl kun je examenbundels bestellen via onderstaande linken.

Handige meerkeuze vragen, ideaal om te oefenen

Met de examenbundels kun je je voorbereiden op het Pharmacon examen (meer informatie www.pharmacon.nl). De bundels zijn mooie paperback boekjes van ongeveer 80 bladzijden en bestaan uit minimaal 250 meerkeuzevragen.  De examenbundels kosten € 16,95 per stuk en dat inclusief verzendkosten.

Examenbundel Verkoop in de drogisterij

Om geneesmiddelen te mogen afrekenen in een gecertificeerde drogisterij heb je minimaal Verkoop in de drogisterij nodig. Verkoop in de drogisterij biedt de basiskennis die je nodig hebt binnen de drogisterijbranche.

Meer informatie? bezoek de website www.verkoopindedrogisterij.nl

Examenbundel Assistent Drogist

Als Assistent Drogist mag je toezicht houden in een drogisterij wanneer de gediplomeerde drogist niet aanwezig is. Je hebt minimaal Assistent Drogist nodig om klanten te adviseren over geneesmiddelen.

Meer informatie? bezoek de website www.assistentdrogist.nl

Examenbundel Drogist & zelfzorg 1 t/m 3

Als gediplomeerde Drogist houd je toezicht op op de verkoop van UAD-geneesmiddelen en geef je advies.  De opleiding drogist bestaat uit 3 modules DZZ 01 t/m 03. 

Meer informatie? bezoek de website www.drogistenzelfzorg.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief