Limited Edition van Paula's Choice: The Nude Mattes Eyeshadow Palette!

Geplaatst op: 19-03-2014

Limited Edition van Paula's Choice: The Nude Mattes Eyeshadow Palette!

Een echte musthave in je make-up collectie is een palet met prachtige, matte, nude tinten oogschaduw. Paula's Choice heeft een unieke Limited Edition palet uitgebracht met maar liefst 12 tinten: The Nude Mattes Eyeshadow Palette! Alle oogschaduws in deze palet hebben fluweelzachte, rijk gepigmenteerde poedertexturen voor de mooiste looks: van nude tot dé perfecte smokey eyes.

Deze speciale Limited Edition van Paula's Choice is maar beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij!

Make-up artist Wayne Goss

Paula's Choice ontwikkelde The Nude Mattes Eyeshadow Palette in samenwerking met de bekende en populaire visagist en YouTube-sensatie Wayne Goss. Deze getalenteerde visagist is op YouTube een sensatie met zijn talloze make-up tutorials, make-up tips, het perfect shapen en bronzing tot het creëren van dé perfecte smokey eyes. Paula's Choice is een unieke samenwerking aangegaan met Wayne Goss, hetgeen heeft geleid tot de ontwikkeling van The Nude Mattes Eyeshadow Palette.

Universele kleuren

The Nude Mattes Eyeshadow Palette van Paula's Choice bevat elegante, universele kleuren van licht naar heel donker waarvan 11 met een matte finish. Het palet bevat ook één tint met een zachte glans om highlights of sprankelende glanseffecten aan te brengen zoals op je oogleden, in de ooghoeken of onder je wenkbrauwen. De kleuren zijn geschikt voor verschillende looks voor zowel overdag op het werk als 's avonds tijdens een etentje of waanzinnige party.

Prachtige nude-tinten

The Nude Mattes Eyeshadow Palette van Paula's Choice bevat 12 tinten van licht naar donker, te weten: Chantilly, Light Cream, Shimmering Shell Pink, Caramel, Café au Lait, Chestnut, Clay, Plum Taupe, Gunmetal Gray, Chocolate Truffle, Coffee en Onyx. Het palet heeft een grote spiegel en een oogschaduwapplicator, ideaal en handig voor onderweg. De samenstelling van de zachte oogschaduwpoeders is 100% vrij van geurstoffen.

Bekijk het filmpje van deze palet op YouTube met Waynne Goss!


Verkoopprijs

 

Paula's Choice Limited Edition The Nude Mattes Eyeshadow Palette is beperkt verkrijgbaar.

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief