Max Factor Xperience Collectie

Geplaatst op: 15-10-2010

Max Factor Xperience Collectie

Max Factor komt deze maand met de nieuwe collectie Xperience. Deze lijn bestaat uit een gewichtsloze foundation, mascara en een gloss balm.

De Xperience Collectie geeft je een perfecte, natuurlijke look en tegelijkertijd een luxe en vlinderlicht gevoel."

Xperience Weightless Foundation

Deze foundation heeft egale dekking, die licht aanvoelt en is geschikt voor de normale, gevoelige en vette huid met SPF10. Er zit komkommerwater in dat voor een verfrissend gevoel zorgt. Jojoba zorgt voor de cremige structuur en het rozebottelextract voor een extra boost voor je huid. Verkrijgbaar in Raw Silk, Beige Linen, Sandlewood, Brown en Dark Gypsum.

Xperience Volumising Mascara

De mascara uit de Xperience-collectie zorgt voor natuurlijk uitziende, volle wimpers die licht en flexibel aan blijven voelen. In plaats van de gebruikelijke synthetische was en polymeren bevat deze formule natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, carnaubawas en Tapioca-polymeren. Verkrijgbaar in black en black/brown

Xperience Sheer Gloss Balm

De Sheer Gloss Balm is een mix tussen lipgloss en lipbalm met SPF 10. Zestig procent van de balm bestaat uit mangoboter, shea boter en cacaoboter die vooral nu in de koude maanden je lippen optimaal verzorgen en beschermen. Verkrijgbaar in Rose Quartz, Purple Orchid, Coral, Sugared Pear en Amber.

Adviesprijzen

  • Max Factor Xperience Weightless Foundation  €16.99
  • Max Factor Xperience Volumising Mascara     €16.99
  • Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm       €10.99

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief