Revlon Colorburst Lipbalm in glanzende & matte finish

Geplaatst op: 23-05-2014

Revlon Colorburst Lipbalm in glanzende & matte finish

Kies je voor je lippen kleur of comfort? De Colorburst Lipbalm van Revlon heeft het namelijk allebei! Ze zorgen niet alleen voor een prachtige hippe kleur op je lippen maar voeden, hydrateren en verzorgen ze ook volledig en maken ze heerlijk zacht.

De Colorburst Balm hoeft niet geslepen te worden dankzij het handige draaimechanisme. Je kunt kiezen uit een glanzende of matte finish.

Trendy kleuren

Het Revlon Colorburst Balm assortiment bevat 4 matte tinten voor een trendy look, de 4 laquer kleuren zorgen voor schitterende glamourous lippen.  Je kunt de kleur naar wens in laagjes opbouwen. Elke Colorburst Matte Balm (koraal, soft pink, fuchsia en rood) heeft een Colorburst Laquer Balm hoogglansvariant. 

Met shea butter voor fluweelzachte lippen

De Colorburst Balms van Revlon bevatten o.a. mango, kokosnoot en shea butter, 3 super hydraterende stoffen die zorgen voor eindeloos comfort en superzachte gladde lippen. De romige balm glijdt heel makkelijk over je lippen en voelt daarna gewichtsloos aan. Door de toegevoegde peper-munt ruikt de balm heerlijk fris én laat je lippen licht tintelen!

 

Consumentenadviesprijs

  • Revlon Colorburst Balm € 10,50

 

afbeelding: Revlon

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief