Sally Hansen Miracle Gel, nagellak zonder LED Lamp!

Geplaatst op: 24-09-2014

Sally Hansen Miracle Gel, nagellak zonder LED Lamp!

Een professionele gel manicure kun je vanaf nu gewoon zelf thuis doen met de nieuwe Miracle Gel van Sally Hansen. Bij deze gel manicure heb je namelijk geen Led of UV-lamp nodig en heb je tot 7 dagen lang plezier van mooie, stevige en glanzende nagels die tegen een stootje kunnen.

De Miracle gel nagellak is verkrijgbaar in maar liefst 47 kleuren verdeeld in de collectie Flawless nudes, Lovepink, Mad Mod, Daily delights, Runway shock, Street pastels en Fired up metallics.

Actieve bestanddelen

Het gebruik van de Miracle Gel is heel makkelijk en eenvoudig. Breng twee laagjes Miracle Gel nagellak aan op je nagels en lak ze daarna met een laagje Miracle Gel Top Coat. In deze speciale topcoat zitten namelijk actieve bestanddelen in die de gellaag van de nagellak verhard waardoor je dus, net als gelnagels bij de salon, langer plezier hebt van je sterke nagels met favoriete tint.

Makkelijk te verwijderen

Wil je weer een andere kleur? Geen probleem want de Miracle Gel is makkelijk te verwijderen met een nagellakremover, zowel met als zonder aceton.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief