Verleidelijke katachtige oogopslag met de nieuwe Maybeline Colossal Cat Eyes

Geplaatst op: 06-05-2011

Verleidelijke katachtige oogopslag met de nieuwe Maybeline Colossal Cat Eyes

Drie jaar geleden introduceerde Maybeline de gele Colossal Volum'Express wat een absolute topper is, nu komen ze met een nieuwe variant; Colossal Cat Eyes die een mooie katachtige oogopslag geeft en voorzien is van een mooie luipaardprint!

Fijn gebogen spits toelopend borsteltje

Het verschil met de gewone Colossal is het dunnere gebogen borsteltje die zorgt dat het de natuurlijke vorm van je wimpers volgt zodat zelfs de kleinste haartjes worden meegenomen voor maximale lengte, de spits toelopende top gaat tot elk hoekje van je wimperrand en de korte en gedraaide haartjes zorgen dat elk wimperhaartje de juiste volume krijgt en de wimpers extra worden verlengt zodat je ogen een mooie verleidelijke katachtige oogopslag krijgt.

Met versterkend collageen

De nieuwe Colossal Cat Eyes bevat ook collageen die de wimpers versterkt en je 9 keer méér volume geeft in één laag! Dankzij de verzachtende bestanddelen van palmolie,glycerine en jojobaolie verzorgen ze je wimpers en zorgen ze voor een goede structuur waardoor het makkelijk aan te brengen is zonder je wimpers te verzwaren! De mascara is voorzien van een mooie luipaardprint  en is een echte 'eyecatcher'!

 

Consumentenadviesprijs

  • Maybeline Colossal Cat Eyes Black   € 13,49

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief