Het laatste Drogisterijnieuws

 Keurmerk voor online verkoper van legale geneesmiddelen

18 apr 2016Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) start op 9 mei een landelijke campagne om de online verkoop van vervalste medicijnen tegen te gaan. In deze campagne roept VWS consumenten op om te controleren of op de website niet-vervalste geneesmiddelen verkocht worden.

Alles over kalknagels en hoe te behandelen

11 feb 2016Kalknagels, ook wel bekend onder schimmelnagels, is een veel voorkomend probleem. De symptomen bestaan uit ontsteking, zwelling, vergeling, verdikking en afbreuk van de nagel. Het is normaal gesproken niet pijnlijk tenzij de infectie zich verspreid.

Bath & Shower Gel met geurbeleving van romige chocolade

05 feb 2016Het assortiment van Treacle Moon is uitgebreid met een nieuw product voor onder de douche of in bad. De ‘Dusted Cocoa Heaven’ is wel heel onweerstaanbaar want deze nieuwste Bath & Shower Gel heeft de geurbeleving van romige pure chocolade!

XCJ Reclameproductie ontwikkeld introductiebox voor Multi-Gy

04 feb 2016Biohorma B.V, specialist en producent in natuurlijke (genees)middelen van o.a. A.Vogel, is sinds 1 januari 2016 distributeur van Multi-Gyn en Multi-Oral.

Holland & Barrett opent nieuwe winkel in Diemen

02 feb 2016In het winkelcentrum Diemerplein in Diemen is op dinsdag 26 januari jl. een nieuwe Holland & Barrett winkel geopend. Filiaalmanager Judith Bende en haar enthousiaste winkelteam heten de klanten van harte welkom om te komen kijken!