XCJ Reclameproductie ontwikkeld introductiebox voor Multi-Gyn en Multi-Oral

Geplaatst op: 04-02-2016

XCJ Reclameproductie ontwikkeld introductiebox voor Multi-Gyn en Multi-Oral

Biohorma B.V, specialist en producent in natuurlijke (genees)middelen van o.a. A.Vogel, is sinds 1 januari 2016 distributeur van Multi-Gyn en Multi-Oral.

Productinformatie voor consument

XCJ reclameproductie heeft om deze introductie te ondersteunen voor beide merken een introductiebox ontwikkeld. Een bedrukte verzenddoos inclusief producten en productinformatie voor de winkels en een afgevulde toonbankdisplay met folders en samples om de zichtbaarheid op de winkelvloer te vergroten en trial bij de consument te stimuleren.

Multi-Gyn

75% van de vrouwen heeft wel eens last van vaginale ongemakken. De meest voorkomende zijn jeuk, een onaangename geur en overmatige afscheiding. Multi-Gyn behandelt en voorkomt deze klachten. Het bevat plantaardige extracten die de vaginale flora optimaliseren en op een natuurlijke wijze schadelijke bacteriën neutraliseren. Er zijn 7 verschillende Multi-Gyn varianten verkrijgbaar.

Multi Oral

Multi-Oral is een totaalconcept met bewezen effectiviteit op de belangrijkste mondklachten. Het behandelt én voorkomt problemen in de mond. Multi-Oral is verkrijgbaar in 3 varianten: Multi-Oral spray bij droge mond, Multi-Oral Gel bij aften en pijnlijke plekjes en Multi-Oral Remident bij gevoelige tanden en geïrriteerd of bloedend tandvlees.

Meer informatie

Voor meer informatie over Multi-Gyn of Multi-Oral kunt u contact opnemen met Biohorma B.V., tel. 0525-687200. Wilt u meer informatie over ondersteuning bij productintroducties d.m.v. POS materialen of verpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met XCJ Reclameproductie  tel. 055-5786129 / info@xcj.nl

De producten van Multi-Gyn en Multi-Oral zijn verkrijgbaar bij drogist, apotheek en online.Bron productinformatie Multi-Gyn en Multi-Oral: Biohorma

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief